Бебе крава музички играчки

$25.95 - $85.95

🐮Материјал и функции- Издржливиот пластичен материјал ABS отпорен на кршење и обезбедува на музичката крава долготрајни перформанси и цврста конструкција. Постојат 2 режими за избор. Можете да изберете стоката да свети во статична состојба или да танцува на музика и светла.

Бебе крава музички играчки
🐮Шарените светла на играчката за бебиња од крави го привлекуваат вниманието на децата за најкратко време, а богатите движења и звуци на телото можат многу да ја разбудат детската љубопитност. Играчката за танцување крава може да се движи вртење и лево, а рацете се нишаат нагоре и надолу, дури и може да трепкаат при движење. Достапно е за децата да танцуваат заедно на кул светла и музика.

Бебе крава музички играчки
🐮 Симпатичниот изглед на кравата и меката светлина го привлекуваат допирот и играњето на бебето. Смешните звуци го развиваат слушањето и чувството за музика и ритам кај децата. Танцувачката акција на кравата го привлекува бебето да ползи.

Бебе крава музички играчки
🐮Совршени за празнични подароци за играчки, божиќен подарок, награда во училишната училница, велигденско полнење, бебе-играчка крава и многу повеќе. Слатки кравји играчки привлекуваат деца, можете да ги подарите на пријатели или деца за да ја изразите вашата загриженост за нив.

Бебе крава музички играчки
🐮Напојува со батерија: 3АА батерии на батерии (пакетот не е вклучен).

Бебе крава музички играчки


НАШАТА ГАРАНЦИЈА
Ние навистина веруваме дека ги имаме некои од најдобрите производи во светот. Ако немате позитивно искуство од НИКАКВА причина, ќе сториме СЕ ШТО е потребно за да се увериме дека сте 100% задоволни со вашето купување. Купувањето артикли преку Интернет може да биде застрашувачка задача, затоа сакаме да сфатите дека постои апсолутен НУЛА ризик при купување нешто и испробање. Ако не ви се допаѓа, без тешки чувства, ќе го исправиме. Имаме поддршка за билети и е-пошта 24/7/365. Ве молиме контактирајте со нас ако ви треба помош.
Бебе крава музички играчки
Бебе крава музички играчки
$25.95 - $85.95 Одбери опции